+1 479 231 4221
Nota de informare colectare CV

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL ARTWIN CONSULTING S.R.L.

 

 

Operatorul de date cu caracter personal, ARTWIN CONSULTING SRL (denumita in continuare „Societatea”), persoană juridică română cu sediul social in Bucuresti,  înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. .J40/7792/2011, CUI RO 28691330 reprezentată legal prin Monica Mihaela Soare, în calitate de administrator,

 

prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal referitoare la nume și prenume, sexul, data nașterii, cetățenie, categoria si data obținerii permisului de conducere, telefon, e-mail, adresa, loc de muncă, profesie, formare profesională si studii, experiențe și motivații profesionale  prin mijloace automatizate/manuale, in scopul selecției si plasării forței de munca.

 

Furnizarea datelor cu caracter personal menționate mai sus, este necesară pentru selectarea si plasarea dvs. ca potențial angajat, in baza relațiilor contractuale încheiate de Societate cu partenerii săi, potrivit obiectului sau de activitate.

 

Refuzul dvs. de a furniza datele cu caracter personal menționate mai sus determină imposibilitatea efectivă a concretizării unei relații contractuale intre Societate și partenerii săi și implicit selectarea și plasarea dvs. ca potențial angajat.

 

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Societate și sunt comunicate numai partenerilor săi contractuali, care vor fi periodic instruiți și obligați la păstrarea confidențialității.

 

Datele dumneavoastră vor fi stocate de Societate pe perioada desfășurării activităților de plasare de forța de muncă. După finalizarea acestor activităților, Societatea vă va păstra datele pentru o perioada de 36 luni, in vederea continuării procesului de recrutare pentru alte oportunități de angajare viitoare.

 

Conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal, aveți dreptul sa solicitați accesul la: rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, restricționarea prelucrării sau aveți dreptul sa va opuneți prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. Orice solicitare in acest sens va trebui făcută la contact@artwinconsulting.ro sau in format fizic, la sediul Societății. Aveți dreptul sa va adresați și către ANSPDCP.

 

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

 

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in străinătate.

 

ARTWIN CONSULTING S.R.L.

prin Monica Mihaela Soare

Administrator

Testimoniale

"M-am simțit bine în timpul interviului, așa cum nu m-am mai simțit de multă vreme. Mi-a plăcut deschiderea recruiterului și faptul că am primit feedback în timpul conversației telefonice."

Candidat implicat în procesul de recrutare

„Trainer comunicativ, deschis, pregătit atât în ceea ce privește partea teoretică cât și cea practică.
Training bine structurat.”

Elena Mihai, Banca Transilvania

„Îmi place foarte mult Monica atât ca persoană cât și ca trainer, face totul să pară ușor și amuzant.
Trainingul a fost unul productiv, am învățat foarte multe, mi-a plăcut atmosfera destinsă și interactivă”

Mirela Atudorei, Transylvania College

Like us on Facebook

Nume :
Email:
Companie :
Functie :
 

 

 

 

Telefon: +1 479 231 4221  

 

Adresa: Str. Macesului nr. 56i,
Cluj-Napoca, jud. Cluj
© 2021 Artwin Consulting - firma de consultanta resurse umane, training si coaching