+1 479 231 4221
Consimtamant online

 

Stimate Candidat,


Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) este în vigoare începând cu data de 25 Mai 2018 și aduce schimbări în ceea ce privește modalitatea în care ARTWIN Consulting prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.


O schimbare adusă se referă la modul în care folosim adresa dumneavoastră de email, precum si numărul dumneavoastră de telefon pentru a va transmite fie noi, fie Clienții noștri – beneficiarii proceselor de recrutare – informări sau răspunsuri referitoare la procesele de recrutare in care sunteți implicați prin intermediul nostru. Pentru a putea face acest lucru, începând cu data mai sus menționată, suntem nevoiți să obținem consimțământul dumneavoastră pentru aceasta prelucrare.


Așadar, ARTWIN Consulting (denumita in continuare „Societatea”), persoană juridică română cu sediul social in Bucuresti,  înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/7792/2011, CUI RO28691330, va solicită, prin prezenta, consimțământul expres pentru utilizarea adresei de email si a numărului de telefon in vederea bunei desfășurări a procesului de recrutare. Acestea nu vor fi niciodată divulgate unei alte persoane (fizice sau juridice), alta decât beneficiarul procesului de recrutare in care sunteți implicat.


Adresa dumneavoastră de email si numărul dumneavoastră de telefon vor fi folosite de către noi pe perioada existenței consimțământului dumneavoastră.


Aveți dreptul sa solicitați accesul la: rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, restricționarea prelucrării sau aveți dreptul sa va opuneți prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor.


Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate pe toata durata existenței consimțământului exprimat in acest document.


De asemenea, aveți dreptul sa vă retrageți oricând consimțământul, fără ca legalitatea prelucrărilor efectuate in temeiul acestuia să fie afectată.


Orice solicitare in acest sens va trebui făcută la contact@artwinconsulting.ro sau in format fizic, la sediul nostru din str. Grigore Moisil nr.8, bl. 9, sc. F, et. 2, ap.290. Aveți dreptul sa depuneți o plângere la ANSPDCP.


Testimoniale

"M-am simțit bine în timpul interviului, așa cum nu m-am mai simțit de multă vreme. Mi-a plăcut deschiderea recruiterului și faptul că am primit feedback în timpul conversației telefonice."

Candidat implicat în procesul de recrutare

„Trainer comunicativ, deschis, pregătit atât în ceea ce privește partea teoretică cât și cea practică.
Training bine structurat.”

Elena Mihai, Banca Transilvania

„Îmi place foarte mult Monica atât ca persoană cât și ca trainer, face totul să pară ușor și amuzant.
Trainingul a fost unul productiv, am învățat foarte multe, mi-a plăcut atmosfera destinsă și interactivă”

Mirela Atudorei, Transylvania College

Like us on Facebook

Nume :
Email:
Companie :
Functie :
 

 

 

 

Telefon: +1 479 231 4221  

 

Adresa: Str. Macesului nr. 56i,
Cluj-Napoca, jud. Cluj
© 2021 Artwin Consulting - firma de consultanta resurse umane, training si coaching