+1 479 231 4221
Blog

Pași în cariera mea

În 15 mai, Monica Soare, CEO @ Artwin a fost speaker în cadrul proiectului Personal Development School realizat de Asociația Voluntari pentru Idei și Proiecte. Tema workshopului a fost Career Decision Making, urmată de o sesiune intensă de întrebări.

De la analiza pieței muncii și până la cum să își crească șansele găsirii unui loc de muncă, Monica le-a vorbit studenților despre importanța analizei propriei persoane și a preferințelor noastre în momentul deciziilor în carieră.

Monica le-a împărtășit studenților despre experiența ei profesională și despre deciziile dificile pe care a trebuit să le ia începând cu anii facultății și până la schimbarea statutului din angajat în antreprenor. 

O chestiune particulară a pieței clujene, este faptul că tinerii sunt foarte preocupați de antreprenoriat și vor să sară din pantofii de student direct în cei de antreprenori. Întrebările lor au fost legate de cum iei decizii în momente de cumpănă și care sunt pașii către o carieră de succes.

Am învățat de la ei că le place să se reinventeze, flexibilitatea fiind caracteristica de bază a generației Y și nu în ultimul rând am descoperit în ei determinarea de a se implica în programe de voluntariat în ideea descoperiri experiențelor diverse.

Testimoniale

"M-am simțit bine în timpul interviului, așa cum nu m-am mai simțit de multă vreme. Mi-a plăcut deschiderea recruiterului și faptul că am primit feedback în timpul conversației telefonice."

Candidat implicat în procesul de recrutare

„Trainer comunicativ, deschis, pregătit atât în ceea ce privește partea teoretică cât și cea practică.
Training bine structurat.”

Elena Mihai, Banca Transilvania

„Îmi place foarte mult Monica atât ca persoană cât și ca trainer, face totul să pară ușor și amuzant.
Trainingul a fost unul productiv, am învățat foarte multe, mi-a plăcut atmosfera destinsă și interactivă”

Mirela Atudorei, Transylvania College

Like us on Facebook

Nume:
Email:
Companie:
Functie:
 

 

 

 

Telefon: +1 479 231 4221  

 

Adresa: Str. Macesului nr. 56i,
Cluj-Napoca, jud. Cluj
© 2022 Artwin Consulting - firma de consultanta resurse umane, training si coaching