+1 479 231 4221
Blog

Brian Tracy şi reţeta succesului

Autor: Monica Soare, data publicarii: 23 ian 2014

Nimeni nu trăieşte destul de mult încât să afle totul despre domeniul în care vrea să aibă succes, cu atât mai puţin cu cât procesul de învăţare începe deseori de la zero. Pentru a avea succes trebuie să găsim oamenii care au au plătit deja preţul succesului şi au aflat lucrurile de care avem nevoie pentru a ne realiza obiectivele „

Pentru a avea succes maxim în domeniul în care activăm, Brian Tracy ne pune la dispoziţe reţeta prin care el a atins succesul:

  1. Învăţă de la oamenii de succes. Dacă vrei să începi o afacere de succes trebuie să ai curajul de a întreba oamenii ce au făcut în drumul lor spre succes. Mai mult, dacă din motive realiste nu reuşeşti să abordezi aceşti oameni în care vezi un model, ar trebui să începi prin a le citi cărţile, a le asculta audiobook-urile sau biografiile.
  2. Înconjoară-te de persoane pozitivi. Dacă vrei să începi o nouă etapă a vieţii trebuie să scapi de ceea ce este dăunător pentru dezvoltarea ta. În cele mai multe cazuri este vorba despre prietenii nocive, care te duc la obiceiuri proaste. În alte cazuri unii trebuie să renunţe la actualul job. Ideea este că fericitul contagios într-un mediu de negativişti nu poate să dezvolte idei de succes.
  3. Legea atracţiei: Brian Tarcy spune că vom atrage în viaţa noastră persoane şi evenimente care sunt în conformitate cu ceea ce ne dorim sau facem.
  4. Obiective de succes: cel mai important lucru este să ne scriem obiectivele. Şi pentru că acest lucru nu este suficient, să ne stabilim pas cu pas călătoria spre atingerea acestui obiectiv.

 Asta susţine Brian Tracy, cel care astăzi îi învaţă pe oameni cum să treacă peste obstacolele care îi îndepărtează de succes. Reţetele de succes pe care le transmite acum Brian Tracy nu au fost găsite peste noapte, a durat mult timp să le descopere, şi cu siguranţă şi el a avut momente în care a vrut să renunţe.

A transmis învăţăturile lui despre dezvoltare personală şi profesională multor persoane şi corporaţii, inclusiv directorilor executivi ai celor mai mari companii din Statele Unite. Cu dorinţa de a le arăta oamenilor calea către succes maxim, susţine seminarii despre leadership, vânzări, încredere în sine, obiective, strategii, creativitate şi psihologia succesului, seminarii care aduc schimbări şi rezultate pe termen lung oricărei persoane care participă la ele.

 Testimoniale

"M-am simțit bine în timpul interviului, așa cum nu m-am mai simțit de multă vreme. Mi-a plăcut deschiderea recruiterului și faptul că am primit feedback în timpul conversației telefonice."

Candidat implicat în procesul de recrutare

„Trainer comunicativ, deschis, pregătit atât în ceea ce privește partea teoretică cât și cea practică.
Training bine structurat.”

Elena Mihai, Banca Transilvania

„Îmi place foarte mult Monica atât ca persoană cât și ca trainer, face totul să pară ușor și amuzant.
Trainingul a fost unul productiv, am învățat foarte multe, mi-a plăcut atmosfera destinsă și interactivă”

Mirela Atudorei, Transylvania College

Like us on Facebook

Nume:
Email:
Companie:
Functie:
 

 

 

 

Telefon: +1 479 231 4221  

 

Adresa: Str. Macesului nr. 56i,
Cluj-Napoca, jud. Cluj
© 2022 Artwin Consulting - firma de consultanta resurse umane, training si coaching