+1 479 231 4221
Blog

Încântaţi de cunoştinţă

Autor: Monica Soare, data publicarii: 02 dec 2013

Pentru că orice lucru are un început, iată-ne la linia de start între cei care iubesc lumea blogurilor. De ce ne aflăm aici? Din dorinţa de a împărtăşi din entuziasmul şi experienţa noastră cu toţi cei pasionaţi de lumea HR-ului, precum şi cu cei interesaţi de noutăţi pe piaţa muncii internă şi internaţionaţă. În acelaşi timp avem speranţa că deschiderea noastră către ideea de a împărtăşi aceste cunoştinţe cu voi îşi va găsi corespondent în feedback-ul constructiv din partea voastră (cei care aţi decis să ne citiţi postările).

Am ales să ne numim ,,Artwin” pentru că noi credem în arta de a învinge, conceptul învingătorului fiind premisa care a stat la baza formării unei echipe tinere, entuziaste, puternice, cu înalte standarde profesionale, şi mai ales la construcţia unei echipe sudate prin pasiunea faţă de domeniul resurselor umane.

Într-un context diferit de cel al resurselor umane dar relevant pentru această împrejurare, Jean-Baptist Camille Corot spunea că ,,În natură, căutaţi mai întâi forma, apoi valorile şi raporturile tonale”.

La fel a luat fiinţă şi Artwin Consulting. Monica Soare a îmbrăcat forma denumită Artwin Consulting în cumulul valorilor morale şi cunoştinţelor în domeniul HR adunate pe parcursul desfăşurării activităţii anterioare.

Şi-a dorit ca know-how-ul propriu să poată fi transferat către organizaţii, îmbrăcând cea mai înaltă formă a managementului resurselor umane.

Astfel, viziunea companiei a fost de la început aceea de a fi prima alegere dintre companiile de consultanţă în domeniul resurselor umane, prin stabilirea unor noi standarde de calitate şi orientate către client.

Ca orice idee ce înglobează valorile calităţii şi profesionalismului, Artwin Consulting a crescut şi creşte în mod continuu, atât prin adaptarea la realităţile pieţei muncii interne şi internaţionale cât şi prin cooptarea de angajaţi care aduc un plus valoare companiei.

Ne mândrim cu un portofoliu de clienţi atent selecţionat şi cu reuşite ce ne permit păstrarea portofoliului existent şi mărirea acestuia prin colaborări stabilite cu organizaţii de renume pe piaţa internă şi pe cea externă.

Şi pentru că iubim ceea ce facem, ne dorim ca acest lucru să poată fi văzut în orice interacţiune pe care o avem atât la nivel de colaborare cu toţi clienţii, atât companii cât şi candidaţi.

Ne plac provocările şi recunoaştem talentul şi excelenţa în candidaţii cu care colaborăm. Acesta este motivul pentru care suntem mereu dispuşi să vă stăm la dispoziţie prin servicii de career counseling precum şi prin sprijinirea creşterii şi dezvoltării constante a abilităţilor angajaţilor integraţi în cadrul companiilor cu care colaborăm.

Şi toate cele de mai sus se văd atât prin atmosfera degajată şi prietenoasă care te va întâmpina în biroul Artwin, cât şi prin mulţumirea clienţilor nostri, cărora le place să lucreze cu noi.Testimoniale

"M-am simțit bine în timpul interviului, așa cum nu m-am mai simțit de multă vreme. Mi-a plăcut deschiderea recruiterului și faptul că am primit feedback în timpul conversației telefonice."

Candidat implicat în procesul de recrutare

„Trainer comunicativ, deschis, pregătit atât în ceea ce privește partea teoretică cât și cea practică.
Training bine structurat.”

Elena Mihai, Banca Transilvania

„Îmi place foarte mult Monica atât ca persoană cât și ca trainer, face totul să pară ușor și amuzant.
Trainingul a fost unul productiv, am învățat foarte multe, mi-a plăcut atmosfera destinsă și interactivă”

Mirela Atudorei, Transylvania College

Like us on Facebook

Nume:
Email:
Companie:
Functie:
 

 

 

 

Telefon: +1 479 231 4221  

 

Adresa: Str. Macesului nr. 56i,
Cluj-Napoca, jud. Cluj
© 2021 Artwin Consulting - firma de consultanta resurse umane, training si coaching